Gratis Bolig Rådgivning

BedreBolig – Besparelsen betaler

Energistyrelsen har certificeret Stokvad Rådgivende Ingeniører som BedreBolig-Rådgiver indenfor alle niveauer af rådgivning.

BedreBolig er en helhedsorienteret tilgang til energirenovering, som Stokvad Rådgivende Ingeniører, i samarbejde med Bentzen Papirisolering ApS, bakker op om ved at yde kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning til boligejere gennem hele renoveringsprojektet.

Stokvad Rådgivende Ingeniører kan derfor gøre det nemmere for boligejeren at transformere hjemmet og skabe et bedre sted at være menneske - at skabe: en Bedre Bolig.

Der er ofte flere veje til boligejerens energimæssige tiltag. Nogle husejere har en ide om at de gerne vil bygge om, nogle starter med overvejelser omkring, hvorvidt deres hus kunne energiforbedres – mens andre har problemer med indeklimaet, som de gerne vil have løst.

​"Man kan mærke, at varmen nu bliver her inde i huset "

- Siger en glad boligejer

Komforten i boligen er blevet markant bedre

Efter et besøg fra en BedreBolig-Rådgiver fra Stokvad Rådgivende Ingeniører, besluttede Boligejeren* at få efterisoleret loftet med papirisolering fra Bentzen Papirisolering ApS. Det har sammen med andre forbedringer givet et varmere hus, som nu er mere behageligt at opholde sig i.

Kundens Beslutning

Efter at have beboet huset i mange år, blev det mere og mere tydeligt at isoleringen på loftet ikke længere fungerede så godt, derfor valgte boligejeren at få besøg af en BedreBolig-Rådgiver fra Stokvad Rådgivende Ingeniører. Han gik grundigt til værks og undersøgte bl.a. alle husets konstruktioner. Det var ham, der anbefalede at efterisolere loftet. Isoleringen var faldet sammen flere steder på loftet og lå meget ujævnt. Boligejeren* havde selv forsøgt at udbedre forholdene lidt, men besluttede i samråd med rådgiveren, at det var langt nemmere og bedre at kontakte fagfolk. Derfor kontaktede Søren Kjær, Bentzen Papirisolering.​

Rådgivning

BedreBolig-Rådgiver, Søren Christian Kjær, fra Stokvad A/S, anbefalede at blæse papirisolering ind på loftet. Jeg spurgte ham, om han kunne anbefale nogle firmaer til opgaven, og han henviste til Bentzen Papirisolering ApS, som er en autoriseret isolatør og har stor erfaring med at udføre efterisolering korrekt. Mikkel Bentzen, fra Bentzen Papirisolering, kom hurtigt ud og besigtigede ejendommen sammen med Stokvad Rådgivende Ingeniører.

Økonomi

Der skulle jo lige findes penge til projektet, men med BedreBolig-Planen i hånden var det let at overskue for banken. Der var også et tilskud fra energiselskabet som Bentzen Papirisolering ApS søgte hjem for kunden, Efterisolering af loftet havde i dette tilfælde en god tilbagebetalingstid - men det samlede projekt handlede mest om øget komfort, men det er da en bonus, at man også kan spare lidt penge på det i det daglige.

Forløb

Mikkel Bentzen besigtigede loftsrummet sammen med boligejeren, materialerne blev bestilt og Søren Christian Kjær fra Stokvad A/S førte tilsyn med projektet.

Kvaliteten af renoveringsprojekterne bliver øget, når projekterende og udførende mødes og samarbejder.

Resultat

”Huset er blevet varmere. Flere ting blev ændret på én gang, og det er svært at sige, om det lige er den ene eller anden ting, der har gjort størst forskel. Loftet er jo det, man mindst mærker. Det er der jo bare. Men forbedringerne gør, at det er muligt at have en højere temperatur i huset. Der opleves ikke nogen træk længere. Det kan især mærkes i stuen og alt i alt, er det virkelig lykkedes de involverede parter at skabe en Bedre Bolig.”

Boligejeres navn: Johan Petersen i Ø Bjerregrav

Vores isolerings områder:

Randers, Viborg, Århus, Aarhus, Hobro, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.

Få et gratis tilbud

Gratis isoleringstjek ring eller skriv, så kommer vi og tjekker din isolering gratis. Tlf. 40 93 65 02

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

Spar på varmen

​Bedre indeklima

Brandhæmmende

Mindre CO2 udslip

Forøger husets værdi

"Vejen til et sundt og energirigtigt hus!”​​